Lajmi i ditës

Nga konferenca për shtyp e Zaevit

Bomba e 15: Si i realizon bizneset milionëshe korruptive Sasho Mijallkovi (VIDEO)

Zoran Zaev në selinë e LSDM-së në Shkup në praninë e gazetarëve dhe qytetarëve ka publikuar bombën e 15 me radhë. Zaev zbulon skandalin për korrupsionin e shefit të inteligjencës Sasho Mijallkovit në bashkëpunim me kryeministrin Nikolla Gruevski. https://www.youtube.com/watch?v=nNN39oRCjZA&feature=youtu.be Bëhet fjalë për blerjen