Romani që portreton krimet ballkanike

Ndër 2-3 romanet shqiptare më të përkthyera dhe popullarizuara në botë bën pjesë dhe “Koha e dhive” e Luan Starovës. Shi për këtë, po sjell ca të dhëna për këtë vepër, në shtresat e nëntëshme të së cilës, para së gjithash, e gjejmë…
Lexo më shumë