Browsing Category

Qendrime

Mbi veprimet tutkune të prijësve qorra

Maqedonia e Veriut bën pjesë ndër vendet e brishta të Ballkanit. Ajo u pavarësua 79 vite pas Shqipërisë londineze, por, mënyra se si përballet paria e saj me disa situata të vështira, që rrezikojnë shtetin, mund t’u shërbejë si shembull…
Lexo më shumë

Kryeqendra e botës

Konferenca e Këshillit Ministror të OSBE-së e cila e shndëroi Shkupin në kryeqendër të botës për këto dy ditë, është pa dyshim eventi më i rëndësishëm ndërkombëtar që po mbahet në shtetin tonë. Konsiderohet si ngjarje delikate për shkak të…
Lexo më shumë

Kombe dhe ideale

Të punosh për një botë më të mirë do të thotë të punosh me frymëzim, qëllim, përkushtim dhe sakrificë. Do të thotë të kesh synim human dhe të punosh për realizimin e këtij synimi. Do të thotë të marrësh përgjegjësi individuale dhe…
Lexo më shumë