Denga- virus që bartet nga mushkonjat

Denga është një infeksion viral që transmetohet nga mushkonjat dhe është më i zakonshëm në klimat e ngrohta dhe tropikale, raporton Panacea. Infeksioni shkaktohet nga cilido prej katër viruseve të dengës të lidhura ngushtë (të quajtur…
Lexo më shumë