Browsing Category

Thënia e ditës

Jeta e pëlqyeshme…

"Mënyra më e sigurt për ta bërë jetën të pëlqyeshme për vete, është ta bëjmë të pëlqyeshme edhe për të tjerët" Arturo Graf, poet italian dhe kritik letrat
Lexo më shumë