Browsing Category

Kosova

Kush përfiton nga trazirat në Kosovë?

Pas tensioneve në veri ditët e fundit bashkësia ndërkombëtare bën thirrje për zbutjen e situatës, por toni mes Kosovës dhe Serbisë mbetet i papajtueshëm. Si do të veprohet më tej?, transmeton DW. Një helikopter i KFOR-it qarkullon mbi…
Lexo më shumë