Samsung prezantoi Team Samsung Galaxy për Paris 2024

Samsung Electronics, një Partner Olimpik dhe Paraolimpik mbarëbotëror, prezantoi Team Samsung Galaxy për të festuar 100 ditë deri në fillimin e Lojërave Olimpike, raporton PCW.

Në total57 atletë të Team Samsung Galaxy, përfshirë këtu 44 atletë nga Europa do të mbështeten nga Samsung gjatë Lojërave Olimpike, Paris 2024. Kjo është mbledhja më e madhe ndonjëherë e anëtarëve të Team Samsung Galaxy. Këta atletë, që përfaqësojnë vendet e tyre përkatëse në Paris 2024, do të kenë mbështetje nga Samsung për të maksimizuar potencialin e tyre këtë vit.

“Samsung beson fort në frymën olimpike dhe në lidhjet kuptimplota midis atletëve dhe shikuesve të lojërave që vihen në jetë gjatë Lojërave çdo katër vjet”, tha Benjamin Braun, CMO, Samsung Europe. Shpresojmë që ky komunitet atletësh, që Samsung po mbështet, të jetë fillimi i marrëdhënieve të gjata, mes Samsung dhe njëri-tjetrit.”

Team Samsung Galaxy do të shërbejë si një zë kryesor i sloganit të tyre, “Open always wins” dhe duke ndarë udhëtimet e tyre, ata do të demonstrojnë se si Samsung po i ndihmon atletët dhe fansat të ekspozohen ndaj mundësive të reja përmes teknologjive të tij. Çdo atlet në Team Samsung Galaxy e di vetë se me një mentalitet të hapur,  të shtyn drejt fitores, në sport dhe më gjerë.

Për Paris 2024 Samsung po punon me 44 atletë, të cilët, si Samsung, ndajnë vlerat thelbësore të kësaj çasjeje dhe të vetë-shprehjes.

Rreth Samsung Electronics

Samsung frymëzon botën dhe modelon të ardhmen me idetë dhe teknologjitë e tij transformuese. Kompania po ridimensionon botën e televizorëve, smartfonëve, aksesorëve, tabletave, aparateve digjitale, sistemeve të rrjetëzimit dhe memorieve, sistemeve LSI, zgjidhjeve teknologjike dhe LED. Për të rejat më të fundit, ju lutemi vizitoni faqen e risive më të fundit të Samsung në adresën http://news.samsung.com.

Rreth përfshirjes së Samsung në Lojërat Olimpike

Samsung ka qenë një partner olimpik mbarëbotëror që nga Lojërat Olimpike Dimërore Nagano 1998. Për më shumë se 25 vjet, atletët dhe fansat i kanë besuar teknologjisë transformuese celulare të Samsung për të ndarë frymën olimpike globalisht dhe për të vazhduar të formësojë të ardhmen digjitale të Lojërave Olimpike për Paris 2024 dhe përtej. Angazhimi i kompanisë ndaj Lëvizjes Olimpike së shpejti përballet me dekadën e saj të katërt të partneritetit dhe shtrihet deri në Los Angeles 2028. Inovacionet e qëllimshme të Samsung në kategorinë e komunikimeve me valë dhe pajisjeve kompjuterike, duke përfshirë pajisjet që përmbajnë inteligjencë artificiale, realitet virtual, realitet të shtuar dhe 5G do të ndryshojnë mënyrën se si bota i përjeton Lojërat Olimpike.

Rreth përfshirjes së Samsung në Lojërat Paralimpike

Samsung është një partner mbarëbotëror i Komitetit Ndërkombëtar Paralimpik (IPC) në kategorinë e komunikimeve me valë dhe pajisjeve kompjuterike. Duke filluar nga Lojërat Paralimpike Dimërore Torino 2006, kompania ka mbështetur me krenari Lëvizjen Paralimpike dhe u ka mundësuar atletëve dhe fansave në mbarë botën të ndajnë eksitimin dhe frymëzimin e Lojërave përmes teknologjisë transformuese celulare të Samsung. Angazhimi i Samsung për Lojërat Paraolimpike do të shtrihet deri në Los Angeles 2028 dhe do të festohet përmes përvojave inovative celulare dhe kompjuterike të mundësuara nga inovacione të qëllimshme në kategorinë e komunikimeve me valë dhe pajisjeve kompjuterike, duke përfshirë pajisjet që përmbajnë inteligjencë artificiale, realitet virtual, realitet të shtuar dhe 5G.