fbpx

Kolumna

 • Photo of Hapja e kapitujve

  Hapja e kapitujve

  Në artikullin e fundit diskutuam për negociatat e anëtarësimit dhe në përgjithësi fazat që duhet një shtet t’i kalojë deri në…

  Lexo më shumë
 • Photo of KORRESPODENCAT

  KORRESPODENCAT

  B posa ma lexoi statusin tënd. Dhe shtoi Lindi, kur ky emër m’u duk i njohshëm, a është Latifi i…

  Lexo më shumë
 • Photo of FRIKA NGA REGJISTRIMI

  FRIKA NGA REGJISTRIMI

  Vitin 2021 parësia e Maqedonisë së Veriut e nisi jo me prioritetin për zbutjen e Covid-19, që korr pamëshirshëm jetë…

  Lexo më shumë
 • Photo of Përgjegjësi

  Përgjegjësi

  Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës mbrëmë në Kongresin Amerikan u përball me shumicë dominuese të pjesëtarëve të Dhomës…

  Lexo më shumë
 • Photo of NJERIU I DYZUAR

  NJERIU I DYZUAR

  Shoqëritë e hapura, të lira dhe demokratike, i mundësojnë njeriut që të jetë vetvetja dhe të veprojë sipas vullnetit të…

  Lexo më shumë
 • Photo of NË KURTHIN E PJETËR PANIT

  NË KURTHIN E PJETËR PANIT

  Natë është. Rri ulur pranë televizorit, por asnjëherë nuk rehatohem me atë që dëgjoj. Edhe dua t’i ndjek lajmet, ta…

  Lexo më shumë
 • Photo of ÇEREKU

  ÇEREKU

  “Konsumerizmi është një formë e re e skllavërisë.” H. McGill I sëmurë sa s’bën, rënkonte paprerë: O Zot, lehtëso! Plaku…

  Lexo më shumë
 • Photo of Negociatat e anëtarësimit

  Negociatat e anëtarësimit

  Politika e përbashkët e jashtme dhe politika evropiane e sigurisë dhe mbrojtjes e BE-së bazohen në akte ligjore, duke përfshirë…

  Lexo më shumë
 • Photo of FILLIMVITI ME XHUMEN

  FILLIMVITI ME XHUMEN

  …pasi dëgjova recitimin e poezisë Kristal të Kadaresë në Observer, i shkrova:   On Jan 1, 2021, at 10:05 PM,…

  Lexo më shumë
 • Photo of THEMELI I KOMBIT

  THEMELI I KOMBIT

  Gazeta e parë e Shqipërisë së Ismail Qemalit – organi  për me mbrojtur të drejtat kombëtare qe Përlindja e Shqipëniës,…

  Lexo më shumë
Back to top button
Close