Browsing Category

Shqipëria

U lirua nga burgu Saimir Tahiri

6 muaj nga përpjekja e parë dhe pas qëndrimit për 1 vit e 4 muaj në burg, ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, arriti të binde Gjykatën e Elbasanit për ta nxjerr atë nga qelia e burgut të Kosovës në Lushnje, ku po vuante dënimin për…
Lexo më shumë