Browsing Category

Na shkruani

Paburrëria si status social!

Kriza në Shqipëri ka kapluar të madh dhe të vogël, e shkon më tej se kriza e lugës bosh për të mbushur barkun, kriza për të mbijetuar materialisht si materie ka shformësuar qenësisht Njeriun i cili nga ky bark bosh, dhe nga dëshira e të…
Lexo më shumë

A do të “bien” pagat e funksionarëve?

Ministri Bujar Osmani tha se për të është e rëndësishme paga e tij, sepse ai jeton vetëm me pagën e tij, por me çfarë duhet të jetojnë shumica e qytetarëve të Maqedonisë, pagat e të cilëve janë disa herë më të ulëta se të ardhurat e këtij…
Lexo më shumë

A e përcaktoi Covid të ardhmen e njerëzimit?

Që nga tre vjet më parë Organizata Botërore e Shëndetësisë shpalli një pandemi globale, dhe në këtë vjeshtë të parë pas pandemisë me Covid, në rrethana relativisht më të përballueshme për kërkime shkencore-akademike mbi pyetjen se çfarë i…
Lexo më shumë