FRIKA NGA E PANJOHURA

Salajdin Salihu
më 24/05/2017 10:04

Përfaqësuesit e popullit që nuk janë transparentë duhet të ballafaqohen me sanksione ligjore

Pamje para Kuvendit të Maqedonisë
Shkup më 18/05/2017 11:02

Gazetaria e shpërthimeve primitive

Salajdin Salihu
më 17/05/2017 7:41

MENDJA APO FORCA

Salajdin Salihu
më 10/05/2017 8:50

DEMOKRACIA E DHUNUAR 

Salajdin Salihu
më 03/05/2017 10:56

Dijetari nga Manastiri që besoi te rinia

Salajdin Salihu
më 26/04/2017 8:48

ASKUJT MOS I TREGONI SE JENI PREJ FISIT TË XHOJSIT

Salajdin Salihu
më 19/04/2017 9:43

SHOQËRIA JONORMALE

Salajdin Salihu
më 12/04/2017 9:19

Atdhetarët e rrejshëm

Salajdin Salihu
më 05/04/2017 9:28

Prishja e raporteve me Shqipërinë, vetëvrasje politike dhe ekonomike për Maqedoninë

Edi Rama dhe Nikolla Gruevski
Shkup më 02/04/2017 0:01