Ka vdekur një punëtor në vendin e punës në Prishtinë

Ilustrim
më 06/10/2018 13:15

Punëkërkuesit nga Kosova përgatiten në 37 profesione për tregun evropian të punës

Punëtorë
Kosovë më 29/09/2018 15:03

Maqedoni, numri i lejeve të lëshuara për ndërtim në qershor është ulur për 10.9%

Procedurat për ndërtim, prej sot, me anë elektronike
Shkup më 15/08/2018 14:37

Çair, pronarët e ndërtesave shkelin ligjin, Inspektorati në “gjumë”

Shkup më 10/08/2018 0:01

Ndërtesa Pellagonia do të ketë pamjen e vjetër, është shfuqizuar tenderi i mëparshëm

Shkup më 19/01/2018 11:08

Ndërtimtaria gjatë tetë muajve me rënie prej 30 për qind

më 30/12/2017 11:54

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Ndertimtari
Shkup më 08/12/2017 12:00

Sindikata e ndërtimtarisë kërkon komision për përmirësimin e të drejtave të punëtorëve

Ndertimtari
Shkup më 19/11/2017 16:26

Sindikata kërkon stazh me beneficion për punëtorët ndërtimorë

Ilustrim
Shkup më 14/07/2017 20:36

Shkup, Inspektorati dënoi kompaninë që fillonte punën nga ora 5 e mëngjesit

Ilustrim
Shkup më 13/07/2017 12:51