Ish kryetari i Aerodromit përsëri ka vendosur drita rrotulluese policore në veturë

Ivica Koneski
më 20/10/2017 12:08

Ndërpritet procesi i votimit në Aerodrom të Shkupit

Zgjedhjet në Maqedoni
Shkup më 15/10/2017 12:23

Kryetari i Aerodromit kapet në flagrancë: vjen vonë në punë dhe me vite parkon veturën në trotuar! (VIDEO)

Ivica Koneski
Shkup më 12/10/2017 12:56

Qindra mijëra euro do të shpenzohen për problemin e trilluar të emigrantëve të VMRO-DPMNE-së

Budenje
Shkup më 07/09/2017 14:02

Aerodrom, me sulme verbale dhe fizike u soll referendumi për emigrantët (VIDEO)

Këshilli Komunal i Aerodromit
Shkup më 07/09/2017 10:35

Këshilli i Komunës së Aerodromit solli vendim për shpalljen e referendumit për vendosjen e emigrantëve

Këshilli i Aerodromit
Shkup më 06/09/2017 21:30

PLD: Kaosi urban ka bllokuar Shkupin

Partia Liberal-Demokrate (PLD)
Shkup më 08/04/2017 20:00

“Duam Aerodromi të merr frymë”: Protesta kundër Planit të Detajuar Urbanistik

timthumb (1)(73)
Shkup më 08/04/2017 11:43

Komuna e Aerodromit për 1 dekadë harxhoi 720 000 euro për qira

Komuna e Aerodromit
Shkup më 19/10/2016 10:56