Prishtinë, hapet seminari i 37-të i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës shqiptare

më 20/08/2018 19:43

Qeveria e nisi fushatën e referendumit në shqip me gabime drejtshkrimore, thotë se kanë konsultuar fjalor

Qeveria e Maqedonisë
Shkup më 12/07/2018 0:01

Marrëveshja me Greqinë nuk është përkthyer në gjuhën shqipe pasi nuk është prioritet për Qeverinë

Qeveria e Maqedonisë
Shkup më 21/06/2018 13:17

Qeveria vazhdon të mos e respektojë gjuhën shqipe

Shkup më 21/06/2018 10:58

Konferenca e ITSHKSH-së: Gjuha Shqipe ndihmon kohezionin social në Maqedoni

Shkup më 18/06/2018 16:27

Raporti i Qeverisë vetëm në maqedonisht, ende s’është përkthyer në shqip

Shkup më 30/05/2018 12:29

Kabineti i kryeparlamentarit Xhaferi me gabim skandaloz gjatë përkthimit

Shkup më 25/05/2018 22:33

Qeveria: Ueb-faqja zyrtare për dy muaj do të jetë në tre gjuhë

Ueb-faqja e Qeverisë së Maqedonisë
më 20/03/2018 11:34

Kuvend, kontrollohet përkthimi i amendamenteve të VMRO-DPMNE-së për ligjin e gjuhëve

Talat Xhaferi, Kuvend
Shkup më 05/02/2018 15:06

Berisha: Ivanov kreu një akt albanofobik

Sali Berisha
më 20/01/2018 21:04