Në ekspozitën “Çmimi i Nëntorit” u shpërblyen artistët më të mirë shqiptarë

Edicioni i dhjetë i Ekspozitës mbarëkombëtare “Çmimi i  Nëntorit” (6)
Gostivar më 29/11/2015 15:18

Kryeministri Rama hap ekspozitë në Stamboll (FOTO)

Foto nga ngjarja
më 21/11/2015 20:34

Ismail Kadare do të takohet me lexuesit tetovarë

Ismail Kadare
më 21/11/2015 19:03

Tribunë, “Noli – figurë emblematike për shqipen dhe shqiptarët”

Foto nga ngjarja, ITSHKSH
më 20/11/2015 15:08

Fillojnë festimet treditore “Drejt rrugës së shkronjave për Manastir”

Dita e Alfabetit, 22 Nëntori
Manastir më 19/11/2015 10:10

IP Sh.K. “Koço Racin”, organizon manifestim për ditën e alfabetit

IP Shtëpia e Kulturës ''Koço Racin'' - Shkup
Shkup më 18/11/2015 13:15

Visar Rexhepi dhe Xhoana Bejko do të përfaqësojnë Shqipërinë në Turkvizion

Visar Rexhepi dhe Xhoana Bejko
Turqi më 12/11/2015 13:02

Sot fillon edicioni i tretë i manifestimit “Tetova Feston Nëntorin 2015″ (Agjenda)

Tetova Feston Nëntorin 2015
Tetovë më 10/11/2015 14:37

Shoqata e Shkrimtarëve të Maqedonisë pranon anëtarë të rinj

Shoqata e Shkrimtarëve të Maqedonisë
Shkup më 03/11/2015 9:55