Browsing Tag

Kanceri

A shkaktojnë deodorantët kancer?

Në pamje të parë, teoritë që lidhin deodorantët me kancerin e gjirit nuk e kalojnë testin e besueshmërisë. Asnjë provë e fortë shkencore nuk e lidh përdorimin e deodorantëve dhe antidjersës me zhvillimin e kancerit të gjirit, raporton…
Lexo më shumë

Mbreti Karl III u diagnostikua me kancer

Mbreti Karl III është diagnostikuar me kancer, njofton Buckingham Palace. Lloji i kancerit nuk është zbuluar, por Mbreti filloi trajtimet e rregullta të hënën. Mbreti u diagnostikua me kancer pasi mori trajtim për një zmadhim beninj të…
Lexo më shumë