Browsing Tag

Ambasada e Japonisë në RMV

Filloi festivali i kulturës japoneze Nihon-ji

Sot në kuadër të Festivalit të kulturës japoneze “Nihon-ji”, i cili organizohet nga japan.net.mk dhe po zhvillohet në Stacionin e vogël, do të mbahet panel diskutimi me temë “Leksione nga Japonia – Përzierja e traditës dhe teknologjisë si…
Lexo më shumë