Në Komunën e Zhelinës për herë të parë u mbajt Festivali i Trashëgimisë Kulturore

më 06/09/2018 21:58

Komuna e Zhelinës organizoi festivalin e trashëgimisë kulturore me ardhjen e mërgimtarëve

Tetovë më 20/07/2018 15:11

Zaev vizitoi me Sejdiun e Komunës së Zhelinës, u paralajmërua hapja e një fabrike

Tetovë më 07/06/2018 16:24

Komuna e Zhelinës: shkarkimi i u.d drejtor në Sh.F. ‘’Luigj Gurakuqi’’ vendim kundërligjor

Komuna e Zhelines
Tetovë më 01/06/2018 16:02

Rruga Tetovë – Trebosh si në mesjetë (FOTO-VIDEO)

Tetovë më 15/04/2018 13:08

Komuna e Zhelinës vjen me një risi për të dëgjuar hallet e banorëve

Komuna e Zhelines
Zhelinë më 07/02/2018 21:29

Ja prioritetet për tre dhe gjashtë mujorin e mandatit e të parit të Zhelinës, Blerim Sejdiu

Blerim Sejdiu
Shkup më 10/01/2018 0:01

Komuna e Zhelinës organizoi manifestimin “Maratona e Lirisë”

më 28/11/2017 20:58

U zgjodh kryetari i Këshillit të Komunës së Zhelinës

Zhelinë më 21/11/2017 12:45

Këto janë tre prioritetet e kryetarit të ri të Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu

Blerim Sejdiu
Zhelinë më 08/11/2017 9:41