Dëme nga shiu në institucionet e kulturës, kërkohen zgjidhje për rehabilitim

deme nga shiu
më 16/11/2017 17:43

“Shkupi” do të promovojë shtatë libra nga letërsia shqiptare

Shtëpia Botuese Shkupi gjatë promovimit të librave, foto arkiv
Shkup më 16/11/2017 15:54

Maqedonia u bë anëtare e plotfuqishme e Rrjetit evropian për letërsi dhe libra TRADUKI

Ministri i kulturës Allagjozovski
Shkup më 15/11/2017 17:41

Përfundoi edicioni i parë i “Othellos”, “Darka e thërrimeve” ndër shfaqjet më të vlerësuara (VIDEO)

Teatri Shqiptar Shkup, nga e majta: Anita Latifi, Luran Ahmeti, Amernis Nokshiqi dhe Qëndrim Rijani
Shkup më 14/11/2017 11:00

Qyteti i librit – 200 banorë, 12 librari! (FOTO)

Kulture
më 14/11/2017 10:58

Klubi letrar “Metafora” e përkujtoi Lasgush Poradecin

23473006_2115167258509682_7320585225413837629_n
Tetovë më 13/11/2017 16:16

Hasa dhe Mazzotta në turne botëror për projektin “New moon” (VIDEO)

Hasa- Mazzotta
më 13/11/2017 11:33

MTV EMA 2017, një ëndërr shqiptare që u bë realitet (VIDEO)

Meta, Ora, Lipa dhe Xeni
më 13/11/2017 9:06

SHKA “Duflla” kthehet nga Oda Dibrane me dy çmime (FOTO)

Oda Dibrane 2017
Shkup më 12/11/2017 15:25

Edicioni i parë i Festivalit “Othello”, dëshmi e nevojës së gostivarasve për të pasur teatër (VIDEO)

Festivali Teatror "Othello" në Gostivar 2017
Shkup më 12/11/2017 14:16