Ciceroni kulturor: në Shkup reprizohet ” Daja Vanja” hapet panairi i librit, ndërsa në Tetovë vjen premiera ”Qentë e rezervuarit”

Portalb.mk si gjithnjë, mundohet t’ua sjellë agjendën kulturore të ngjarjeve në Maqedoninë e Veriut përmes ”Ciceronit kulturor”. Fare lehtë, nëse nuk e gjeni ngjarjen tuaj të shënuar këtu, mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose në faqen tonë dhe përfundimisht do ta vendosni ngjarjen tuaj aty ku duhet dhe ku më lehtë arrin te lexuesi.

 

TETOVË

17.04, ora 20.00

TEATRI I TETOVËS NË BASHKËPUNIM

ME UNIVERSITETIN E TETOVËS 

”Qentë e rezervuarit” 

sipas skenarit të filmit të Tarantinos 

Shfaqje diplome e klasës së prof.  Kushtrim Bekteshit 

 

SHKUP 

TEATRI SHQIPTAR I SHKUPIT 

16.04 , ora 20.00

Daja Vanja – Regjia: Vlladimir Millçin

17.04, ora 20.00

ADN- Regjia: Fatos Berisha

19.04, 0ra 19.00

Vdekja dhe virgjëresha- Regjia: Afërdita Nuhiju

23.04 , 0ra 20.00

Mishi i egër, Regjia: Martin Koçovski

25.04 , ora 20.00

Shkupi up Fest – Stand up comedy

26.04 , ora 20.00

Shkupi up Fest – Stand up comedy

30 .04 , ora 20.00

Mishi i egër, Regjia: Martin Koçovski

 

18.04 – Hapja e Panairit të Librit 2024 

Salla Boris Trajkovski 

zgjat deri më 24 .o4

 

 

KUMANOVË

15 Prill 2024, e hënë, ora 20:00

PREMIERË!
“Burrat me papuçe”
Autor:Miro Gavran
Regjia:Marigona Bekteshi Ferati