Browsing Tag

Mjekësi Mjek(e) Doktor

A e mbron kafeja mëlçinë nga sëmundjet?

Konsumi i kafesë kontribuon në ekuilibrimin e enzimeve në mëlçi dhe mbron atë nga dëmtimi thotë një studim i zhvilluar së fundmi në Mbretërinë e Bashkuar. Më tej ekspertët rekomandojnë që të mos teprohet me sasitë e kafesë, dhe se dy…
Lexo më shumë

Frutat dhe perimet më të pasura me hekur

Prania e hekurit në gjak, si element, i mundëson organizmit transportimin e oksigjenit dhe ujit në trup. Mungesa e tij shkakton pamjaftueshmëri të hemoglobinës, gjë që ngadalëson transportimin e oksigjenit, e kjo e fundit shkakton ndjesinë…
Lexo më shumë