Ciceroni kulturor: Në Tetovë koncerti i Elitës 5 dhe “Stand up” komedi, në Kumanovë rishfaqje

Portalb.mk si gjithnjë, mundohet t’ua sjellë agjendën kulturore të ngjarjeve në Maqedoninë e Veriut përmes ”Ciceronit kulturor”. Fare lehtë, nëse nuk e gjeni ngjarjen tuaj të shënuar këtu, mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose në faqen tonë dhe përfundimisht do ta vendosni ngjarjen tuaj aty ku duhet dhe ku më lehtë arrin te lexuesi.

 TETOVË

  • 31 maj, në orën 20.00

Koncert nga ELITA 5

Në skenën e Qendrës për Kulturë

  • 28 maj, në orën 20.00

Stand up – Humor me Avni Shkodra, Valina Muçolli dhe Kushtrim Qerimi

Organizator: Hasim Memishi – Sopi

KUMANOVË

  • 27 Maj, në orën 20:00

“Burrat me papuçe”

Autor: Miro Gavran

Regjia: Marigona Bekteshi Ferati Ass.Regjie:Qazmedin Nuredini