Kompletohet Shkëndija, erdhën edhe brazilianët

Trajneri Brdariç në mes të brazilianëve Juffo dhe Junior
Tetovë më 11/01/2017 17:00

Shkëndija publikoi emrat e kundërshtarëve për kontrollueset

KF Shkëndija gjatë grumbullimit të parë
Tetovë më 10/01/2017 14:02

Agron Memedi pensionohet nga futbolli aktiv

Agron Memedi
Shkup më 09/01/2017 19:48

Brdariç filloi me punë, nisën stërvitjet

Tomas Brdariç me ndihmësin e tij në seancën e parë stërvitore
Tetovë më 08/01/2017 18:10

Ardian Nuhiu mbetet trajner i Shkupit, grumbullimi i parë nesër

Ardian Nuhiu
Shkup më 08/01/2017 12:00

Shkëndija prezantoi trajnerin Brdariç

Tomas Brdariç
Shkup më 07/01/2017 14:10

Partizani i Tiranës interesohet për Ibraimin

Agim Ibraimi
Shkup më 05/01/2017 13:20

Illço Gjorgjioski në kërkim të madantit të ri kryetar i FFM-s

Ilço Gjorgjioski (foto:telegraf.mk)
Shkup më 04/01/2017 13:34

Shkëndija – Vardari “luftë” në të gjitha frontet

Shkëndija - Vardari
Shkup më 31/12/2016 15:11

Shkëndija do të bëjë “pazar” në Shqipëri e Kroaci

Jashanica dhe Bakaj
Shkup më 29/12/2016 17:38