ANALIZË: Si janë paguar rrogat dhe kompensimet – revizion në Institutin për shëndet publik!

Instituti për shëndet publik
Shkup më 07/05/2018 0:01

1 Maji, sot në Shkup po protestohet!

Protesta 1 maj 2015, Shkup
Shkup më 01/05/2018 8:35

ANALIZË: Pa vullnet politik, nuk ka reforma në administratë të Maqedonisë!

Shkup më 23/04/2018 0:01

Vizualizim: Çfarë do të ndodhë nëse ata që marrin rrogë mbi 1000 euro do të paguajnë tatim më të lartë?

Shkup më 11/04/2018 11:44

ANALIZË: Transmetuesi publik RTM harxhon 6 milionë euro vetëm për rroga, aspak përfitime reale

Shkup më 09/04/2018 8:39

ANALIZË: Tatimi progresiv – thikë me dy tehe!

Të gjithë personat juridik dhe fizik të cilët kanë pronë të pa paraqitur, ose kanë bërë ndryshime në pronat e tyre personale, paraqitjen e tatimit deri tek Qyteti i Shkupit mund ta bëjnë deri më 31 janar.
Shkup më 03/04/2018 8:32

ANALIZË: Regjistrim për të dhëna ekonomike, mirëpo jo edhe etnike?

Shkupi Portalb
më 26/03/2018 9:23

ANALIZË: Cilat kompani dhe mbi çfarë baze do të fitojnë para shtetërore?

Shkup më 26/02/2018 0:01

ANALIZË: Monedhat virtuale: nga dëshira për fitim të shpejtë, deri në kolaps!

Bitcoin
më 20/02/2018 8:21

ANALIZË: A do të lehtësohen kushtet për kreditim – pritjet e bankierëve!

banka, kredit
Shkup më 12/02/2018 0:01