Browsing Tag

Kyriakos Mitsotakis

Ndryshime në qeverinë e Greqisë

Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis emëroi të mërkurën një ministër të ri për Mbrojtjen Civile, në kuadër të një riorganizimi të kabinetit që synon të forcojë qeverinë e tij konservatore përpara reformave të pritshme këtë vit, raporton…
Lexo më shumë

Greqia dhe Turqia në kurs shtensionimi

Greqia dhe Turqia shpesh konsiderohen si rivalë të përhershëm, por tani duket se po hapet një kapitull i ri. Për këtë ranë dakord kryeministri grek Micotakis dhe presidenti turk Erdogan, shkruan DW. Kryeministri grek Kyriakos Micotakis…
Lexo më shumë