Eko aktivistët kërkojnë të tërhiqet mekanizmi ndërtimor për gazifikim nga Vodno

Vodno, Shkup
Shkup më 29/07/2018 14:16

Ukraina reagon ndaj marrëveshjes së gazsjellësit Gjermani-Rusi

Gazsjellës
më 13/07/2018 18:18

Gazifikimi-sfida më e madhe e kryetarit të Komunës së Ohrit

Shkup më 27/04/2018 21:07

Shilegov: Sivjet do të fillojë gazifikimi i pjesëve të cilat nuk janë përfshirë me ngrohjen qendrore

Petre Shilegov
Shkup më 13/02/2018 13:45

Maqedonia sivjet do të ndërtojë 80 kilometra gazsjellës

Shkup më 16/01/2018 22:13

Tetova dhe Gostivari do të gazifikohen deri në 2019-ën?

Gazifikim
më 16/01/2018 18:07

Kotevski: Maqedonia mund të gazifikohet për dy vite

Shkup më 08/01/2018 11:26

Politikanët premtojnë gazifikim por punët nuk janë askund për të njëjtin

Kredi në vlerë prej rreth 300 milionë euro, vetëm 3.9 milionë euro për gazifikimin, më shumë se 20 milionë euro për ndërtesa administrative
më 08/10/2017 18:28

Qeveria dakordon edhe një Marrëveshje me Bullgarinë

Zaev - Borisov
Shkup më 29/07/2017 10:02

Qeveria do të anulojë tenderin për gazifikimin

Shkup më 13/07/2017 10:28