Veliaj: Zjarrfikësit,të parët sa herë ka nevojë qyteti, mbillni pemë

Tiranë më 18/03/2018 16:32

Veliaj: Kemi mbjellë 95 mijë pemë, krenar për revolucionin e gjelbër në Tiranë

Tiranë më 17/03/2018 12:11

Problemi me teatrin në Shqipëri, kryebashkiaku i Tiranës Veliaj publikon projektin (FOTO)

Tiranë më 13/03/2018 9:30

Veliaj: Ikën nga puna çdo punonjës bashkie që nuk ka paguar ujin

më 20/01/2018 20:17

Do më shumë Ajolën apo Tiranën? Kështu u përgjigj Veliaj

më 24/12/2017 12:03

Veliaj: Buxheti i 2018, më i larti që ka njohur Tirana

Tiranë më 21/12/2017 12:29

Takimi Shilegov-Veliaj: Pritet bashkëpunim më i thellë ndërmjet Tiranës dhe Shkupit

Shilegov - Veliaj
Shkup më 09/12/2017 14:26

Erion Veliaj mori çmimin “Administratori më i mirë i vitit 2017”

më 08/12/2017 16:39

Takohen krerët e Shkupit dhe Tiranës, Petre Shilegov – Erion Veliaj

Shilegov - Veliaj
Tiranë më 08/12/2017 13:55

Veliaj: Falë investimeve, Tirana i shpëtoi përmbytjeve

Shkup më 06/12/2017 14:25