Saliu: 2016-ta, vit i vështirë për gazetarinë shqipe në Maqedoni

Isen Saliu, kryeredaktor i gazetës "Lajm"
më 05/01/2017 9:00

Koment që “shkel” moralin dhe besën e lajmit

Teksti në portalin Fol për Adnan Azizin e Lëvizjes Besa
më 05/01/2017 9:00

Lajm i “shkrirë” në komente dhe qasje tendencioze

Teksti në Ilirianews për degën e Lëvizjes Besa në Dibër
më 04/01/2017 18:00

Komentet në vend të fakteve e prejnë publikun në besë!

Teksti në portalin Fol me kritika të ashpra ndaj Lëvizjes Besa
më 30/12/2016 13:00

Analistët “e padukshëm” si mashë për vërtetimin e tezave të redaksisë

Teksti në Aktualë që flet për mospraninë e Lëvizjes Besa në takimet mes liderëve të disa partive shqiptare në Maqedoni
më 29/12/2016 18:00

Lajm i keq për publikun: Gazetari për qërim hesapesh politike

Teksti në Almakos për emërimin dhe disa funksionarëve të BDI
më 29/12/2016 13:00

Fjalë të urta në fillim, fjalë të thjeshta dhe propagandë në vazhdim

Teksti në Zhurnal që kritikon Lëvizjen Besa dhe RDK për mosbashkëpunimin mes partive shqiptare
më 29/12/2016 9:00

Keqpërdorim i fuqisë mediatike për larje hesapesh politike

Teksti në Flaka.info që akuzon prof. Vebi Xhemailin për keqpërdorim politik të studentëve
më 28/12/2016 13:00

Kardashianizim i medias në shërbim të politikës

Teksti në Zhurnal që sulmon kritkuesit e takimit të liderëve të disa partive shqiptare në Maqedoni
më 28/12/2016 9:00

E vërteta është ndryshe kur gazetari nuk është kureshtar

Fotografia: CECAR - Climate and Ecosystems Change Adaptation R
më 27/12/2016 19:51