Piktura “e rizbuluar” e Da Vinçit shitet për 450 milionë dollarë

Mona Liza
më 18/11/2017 13:39

“Mobil Festival” sot do të vlerësojë filmat më të mirë të celularit

133971800
Shkup më 18/11/2017 11:52

Merita Halili, siç nuk e keni njohur më parë (VIDEO)

Merita Halili
më 18/11/2017 10:30

Bebe Rexha me dy këngë në Top 10 në iTunes

Bebe Rexha
më 18/11/2017 10:25

Ja pse komunat shqiptare kanë zero denarë në bllok dotacionet kulturore (Infogram)

Ilustrim
Shkup më 18/11/2017 0:01

Festivali i Komedisë në Preshevë, Teatri Shqiptar Shkup vlerësohet me tre çmime (FOTO)

Çmimet i pranuan, nga e majta: Dritëro Ame, Adem Karaga dhe Fisnik Zeqiri
Shkup më 17/11/2017 23:34

“Shkupi” promovoi 7 libra nga autorë shqiptarë

Promovim i librave nga Shtëpia Botuese Shkupi, 17.11.2017
Shkup më 17/11/2017 22:30

Përralla që zgjojnë nga gjumi

Kryetari i Bashkësisë Fetare Islame i Republikës së Maqedonisë Reis ul Ulema Sulejman Rexhepi
më 17/11/2017 21:39

Maqedonia do të merr pjesë në “Eurovizion 2018″

evrovizija-makedoniaj
Shkup më 17/11/2017 14:17

Në Shkup u mbajt Festivali i katërt ndërkombëtar i dramës për persona me dhe pa handikap

Festivali
Shkup më 17/11/2017 13:26