Browsing Tag

Tablet kompjuterik

Kanadaja dëboi WeChat dhe Kaspersky

Kanadaj njoftoi se nuk do të lejojë përdorimin e WeChat në pajisjet e punonjësve shtetëror. Aplikacioni Kinez, i cili është quajtur si “aplikacioni i çdogjëje”, kryen funksionon e WhatsApp, Facebook, Amazon dhe Tinder në të njëjtën kohë,…
Lexo më shumë