Browsing Tag

Reportazh

Histori bashkëjetese në kohë lufte

Marneuli, një rajon i Gjeorgjisë, është shtëpia e azerëve dhe armenëve etnikë – të gjithë shtetas të Gjeorgjisë – në disa prej fshatrave, ku ata bashkëjetojnë edhe me gjeorgjianët. Rajoni dhe fshatrat e tij janë bërë një shembull kryesor i …
Lexo më shumë