Browsing Tag

Pavarësia e Kosovës

Kosova shënon 16-vjetorin e pavarësisë

Në Kosovë, përmes ngjarjeve të ndryshme po shënohet 16-vjetori i shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Krerët shtetërorë kanë falënderuar aleatët dhe partnerët ndërkombëtarë për kontributin e tyre për çlirimin dhe pavarësinë e Kosovës,…
Lexo më shumë