Browsing Tag

Male

Greqia në luftë me zjarret

Zjarret e shkurreve dhe në pyje të mëdha janë duke dalë nga kontrolli në verilindje të Greqisë, për shkak të temperaturave të larta, erërave të forta dhe një thatësire që po zgjat me javë të tëra, transmeton REL. Flaka ka arritur nëpër…
Lexo më shumë