Browsing Tag

Gjuha e urrejtjes

Si ta luftojmë gjuhën e urrejtjes?

Komente me mesazhe urrejtjeje dhe thirrje për dhunë kanë vërshuar mediat sociale në Kosovë pas sulmit vdekjeprurës në shkollën “Vlladisllav Ribnikar” në Beograd të Serbisë, më 3 maj, transmeton Radio Evropa e Lirë. Një nxënës 13-vjeçar…
Lexo më shumë