Browsing Tag

Aeroport/e

Shumë pak shfrytëzohet Aeroporti i Ohrit

Kapacitetet e Aeroportit të Ohrit shfrytëzohen shumë pak. Aeroporti i ndërtuar në kohën e ish-Jugosllavisë synonte të sillte më shumë vizitorë dhe të ardhura më të mira në rajon, shkruan Alsat. Por, vetëm disa linja të rregullta gjatë…
Lexo më shumë