Ademi: Politika në Maqedoni mori verdiktin qytetar, s’ka kohë për të humbur

Arbër Ademi
më 01/10/2018 18:07

Kopsht me senzorë në shkollën për rehabilitim të fëmijëve dhe të rinjve me shikim të dëmtuar “Dimitar Vllahov”

më 27/09/2018 19:02

Suksesi i referendumit në Maqedoni, sjellë studime dhe hulumtime më të lira për të rinjtë

Shkup më 19/09/2018 16:23

Të rinjtë janë fokus qendror i përpjekjeve për përhapjen e njohurive elementare për media

Shkup më 14/09/2018 15:25

Ministri i Arsimit, Ademi: Kur shpejtojmë të sjellim reforma, pësojnë fëmijët tanë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi
Shkup më 09/09/2018 14:37

Ademi hedh poshtë akuzat për tekstet shkollore

më 04/09/2018 19:40

Zaev: Dita e parë shkollore, një nga ditët më të rëndësishme të çdo fëmije

më 03/09/2018 19:03

Fillon viti shkollor në Maqedoni, ditë të lirë për ata që kanë fëmijën në klasë të parë

Shkup më 02/09/2018 18:16

Edhe pas dhjetë vjetësh, librat e “Përkthimi i 1050 titujve” vazhdojnë të qëndrojnë në magazinë

Magazina në Gostivar
Shkup më 02/09/2018 9:54

Ministri Ademi vizitoi shkollat fillore në komunën e Gazi Babës

Shkup më 01/09/2018 21:12