Mediat e kanë për borxh t’i edukojnë qytetarët për rëndësinë e proceseve politike, e jo vetëm t’i informojnë ata

Foto: Pexels media kritik literacy shkrim edukativ medium gazetar
më 16/10/2018 17:47

Komentet, nofkat dhe nënvlerësimet nuk janë gazetari

Foto nga recensioni i KriThink.Mk
më 15/10/2018 14:49

Jo ndërkombëtarët, por titulli ua çan kokën lexuesve

Foto nga recensioni i KriThink.Mk
Shkup më 12/10/2018 12:25

Aty ku manipulimet me emocione që “i ha pazari” shiten si lajme, nuk ka gazetari profesionale

Autor i karrikaturës: Alfred Garzon
më 12/10/2018 7:00

O media, na ruani nga gënjeshtrat e politikanëve!

Foto nga: Medium.com
më 07/10/2018 14:52

Me titull të “rëndë” por me lajm të paverifikuar, kështu nuk bëhet gazetaria

Foto nga recensioni i KriThink.Mk
më 07/10/2018 12:42

Mbyllni veshët, shumë zhurmë gjatë heshtjes zgjedhore

Foto nga recensioni i KriThink.Mk
Shkup më 05/10/2018 17:23

Nuk është realizuar premtimi për regjistrin e tarifave parafiskale

Shkup më 25/07/2018 20:46

Маnçevski: Pjesa më e madhe e buxhetit – 19,3 milionë euro – do të shkojnë për RTM-në, RDM-në dhe ASHAAM-in

më 06/12/2017 18:48

Maqedoni, i dha burrit pozitë të lartë në Kardiologji: drejtoresha në konflikt interesi (FOTO)

Shkup më 15/11/2017 10:47