Browsing Tag

Interneti

Proton shpalosi një portofol kripmonedhash

Kur mendoni për Proton, gjëra e parë që ju vjen në mendje është një kompani kripto, jo kripmonedhash por kriptografie, raporton PCW. Kompania Zvicerane e shquar për e-mail-in e saj të sigurte, për VPN dhe shërbimet e hapësirës, ka vendosur…
Lexo më shumë

Sanksione amerikane ndaj hakerëve rusë

Shtetet e Bashkuara vendosën të premten sanksione ndaj dy drejtuesve të rrjetit rus të hakerëve “Cyber Army of Russia Reborn”, duke theksuar rolin e tyre kundër infrastrukturës kritike amerikane, tha Departamenti i Thesarit, raporton Zëri i…
Lexo më shumë