Browsing Tag

Fruthi

Këto janë shenjat e para të fruthit

Sipas të dhënave të deritanishme, numri i të sëmurëve me linë e dhenve në Evropë është rritur në 3000 për qind. Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) thotë se më shumë se 30,000 infeksione u raportuan midis janarit dhe tetorit të vitit…
Lexo më shumë