Shorti i “Euro 2024”, Shqipëria në “grupin e vdekjes”

Shorti i grupeve për Evropianin e vitit 2024, që do të mbahet në Gjermani nga 14 qershori deri më 14 korrik, e ka vendosur Shqipërinë në grupit B bashkë me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë, njofton Koha.net.

Orari:

15 qershor: Italia – Shqipëria, Dortmund

19 qershor: Kroacia – Shqipëria, Hamburg

24 qershor: Shqipëria – Spanja, Dusseldorf

Grupi A:

1. Gjermania (nikoqire)
2. Skocia
3. Hungaria
4. Zvicra

Grupi B:

1. Spanja
2. Kroacia
3. Italia
4. Shqipëria 

Grupi C:

1. Sllovenia
2. Danimarka
3. Serbia
4. Anglia

Grupi D:

1. Fituesi i plejofit A
2. Holanda
3. Austria
4. Franca

Grupi E:

1. Belgjika
2. Sllovakia
3. Rumania
4. Fituesit i plejofit B

Grupi F:

1. Turqia
2. Fituesi i plejofit C
3. Portugalia
4. Çekia