Policia e Kosovës ka kapur arsenal të armëve në veri në pronat e të kërkuarve për sulmin në Banjskë

Policia e Kosovës ka konfiskuar sasi të konsiderueshme armësh gjatë operacionit të sotëm në veri, në të cilin ka kontrolluar dy lokacione, njëri në pronësi të Marjan Radojeviqit e tjetri të Zarko Cvetkoviqit, raporton Koha.net.

Radojeviq e Cvetkoviq janë në listën e të kërkuarve për sulmin në Banjskë më 24 shtator, në të cilin mbeti i vrarë rreshteri Afrim Bunjaku.

Sipas njoftimit të Policisë, njëri lokacion nga ku u konfiskuan armët ishte afër vendit të njohur si “Tre Rokaqiejt” i lidhur me Radojeviqin, ndërsa tjetri në rrugën “Qeta e Minatorëve” i lidhur me Cvetkoviqin.

Armët e konfiskuara:

Lokacioni 1:

 • 3 Arme te gjata AK-47
 • 4 Karikatore me 60 fisheke
 • 1 keher me 11 Fishek
 • 1 kellef revole
 • 1 cante ushtrake

Lokacioni 2:

 • 1 rrip brezi me 25 fishek per arme gjuetie.
 • 23 fishek per arme gjuetie
 • Pistolete TT me 1 karikatore me 8 fishek
 • 3 karikator me nga 8 fishek
 • 2 karikator ne fotrolle
 • 28 fishek per arme te gjate
 • 10 kreher me fishek te armës se gjate (99 fishek)
 • 1 kuti me fishek 7×62
 • 4 pastruese te armës
 • Kuti me lende te dyshimte

Lokacioni 3:

 • Arme e gjate me bajonete
 • 1 pistolete me 2 karikatore me nga 8 fishek 7×62 dhe 1 fotroll.
 • Cante e zeze me pajisje per pastrim te armës
 • 2 kutia me nga 50 fishek 7×62
 • 3 karikatore me fotrolla me nga 8 fishek
 • Arme e gjate gjuetie me cante.

Lokacioni 4:

 • Iriq metalik
 • Jelek i brendshëm Antiplumb
 • 30 cope mjet i dyshuari Eksploziv TM 100
 • 1 Uniforme
 • Cante e zeze me pajisje te ndihmës se pare
 • Adapter per Radiolidhje