CICERONI KULTUROR: Në Gostivar dhe Shkup komedia “Çifti i hapur”, sh.b “Shkupi” promovon katër libra në kuadër të  “Ditëve të letërsisë suedeze”

Portalb.mk si gjithnjë, mundohet t’ua sjellë agjendën kulturore të ngjarjeve në Maqedoninë e Veriut përmes ”Ciceronit kulturor”. Fare lehtë, nëse nuk e gjeni ngjarjen tuaj të shënuar këtu, mund të na shkruani në rrjetet tona sociale ose në faqen tonë  dhe përfundimisht do ta vendosni ngjarjen tuaj aty ku duhet dhe ku më lehtë arrin te lexuesi.

SHKUP

12 dhjetor, ora 20:00

Vendi: Teatri Shqiptar- Shkup

“Çifti i hapur” – Regjisor Sulejman Rushiti

14 dhjetor, ora 11.00- 12.00

Salla e Komunës së Çairit

Shtëpia botuese “Shkupi”

‘’Ditët e letërsisë suedeze’’ – promovim i katër librave.

GOSTIVAR

11 dhjetor, ora 19:00

Vendi: Teatri i Gostivarit-

“Çifti i hapur” – Regjisor Sulejman Rushiti

Ciceroni kulturor 11-17 dhjetor
Ciceroni kulturor 11-17 dhjetor