Browsing Tag

Teatër shfaqje teatrore

Si të zgjidhen nyjat?!

Shkruan: Vebi Bexheti  (Vështrim analitik për dramën "Nyjat", të autorit Refet Abazi dhe shfaqjen e saj në skenën e Teatrit Shqiptar të Shkupit, të datës 7 dhjetor 2023, me regji të Kushtrim Bekteshit).  Aktori i mirënjohur tetovar i…
Lexo më shumë