Browsing Tag

Samsung

Një epokë e re e Galaxy AI po vjen

Internet i disponueshëm kudo. Një aparat fotografik në xhepin tuaj. Dhe më pas, inteligjenca artificiale përmirëson jetën tuaj të përditshme, raporton PCW. Samsung Galaxy ndihmoi në demokratizimin e aksesit në internet dhe i ktheu kamerat…
Lexo më shumë