Browsing Tag

Padi penale

Dodik paditi veten

Lideri i entitetit serb në Bosnje njoftoi ka ngritur padi ndaj vetes dhe ndaj disa zyrtarëve të tjerë të lartë, në përpjekjen e tij të fundit për të sfiduar autoritetin qendror të shtetit, transmeton Radio Evropa e Lirë. Millorad Dodik,…
Lexo më shumë