Browsing Tag

Dialog Kosovë – Serbi

Fonde me kushte nga BE-ja për Serbinë

Shtetet anëtare te BE-së janë të gatshme që t’i japin dritën jeshile planit të rritjes ekonomike për Ballkanin Perëndimor, por përparimi në sundimin e ligjit dhe respektimi i politikës së jashtme të BE-së do të jenë kushte për përfitimin e…
Lexo më shumë