Browsing Tag

Ana Bernabiq

Serbia në promovim të Ballkanit të Hapur

Nisma rajonale, Ballkani i Hapur, për Shqipërinë është “mision i kryer”, ndërsa për Serbinë një histori që ende pret një “të ardhme të ndritur”, raporton REL. Nisma u ndërmor në vitin 2019 nga Serbia, Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, me…
Lexo më shumë