Browsing Tag

8 Marsi

Histori e shkurtër e 8 Marsit

Shkruan: Naim Iljazi 8 Marsi nuk është dita e nënave ashtu siç mendohet rëndom, po të kthehemi në histori është ditë e internacionales së gruas apo vajzës socialiste që kërkonin mundësi dhe të drejta të barabarta, si në veprimtari…
Lexo më shumë

A do të mbijetojnë gratë këtu?

Sot 8 Mars, të gjithë urojnë! Urime 8 Marsin, ditën e gruas! Urimet dëgjohen gjithandej, në rrugë, në shtëpi, në lokale, në sheshe, në rrjetet sociale. Lule dhe dhurata shpërndahen kudo, lokalet sonte janë të gjithë të rezervuara,…
Lexo më shumë