RMV, padi për policin i cili dyshohet se në vendin e punë ka konsumuar lëndë narkotike

Policia e Maqedonisë së Veriut ka propozuar masa disiplinore dhe padi ndaj një të punësuari nën dyshimet se gjatë orarit të punës ka përdorur lëndë narkotike për konsumim, transmeton Portalb.mk.

“Në tavolinën e punës në shtëpinë e rojës, u gjet material pluhuri i bardh, shishe e mbushur me lëng dhe disa materiale me mbetje nga pluhuri i bardh. Pas kësaj, A.M. ka refuzuar të bashkëpunon që t’i kontrollohet pjesëmarrja e metabolitëve të mjeteve narkotike në urinë, në Institutin për mjekësi ligjore në Shkup”, sqaroi Policia.

Ai është i punësuar në Stacionin Policor në Ohër, si sigurim në Villa Bela. I dyshuari nuk kishte qenë në ndërrim pune atë natë, por në mënyrë të parregullt e kishte zëvendësuar kolegun S.T.

“Gjithashtu, në lidhje me ngjarjen dhe pas dokumentimit të plotë, ndaj punonjësit të policisë A.M., SPB Ohër do të dorëzon kallëzim penal”, sqaroi Policia.