Kolonia grafike në Qendrën Kulturore në Tetovë ka mbledhur artistë nga vendi dhe rajoni

Sot janë futur në ditën e tretë artistët e kolonisë grafike në Qendrën e Kulturës Tetovë, një ngjarje që do të vazhdojë deri më 20 qershor. Ky aktivitet ka mbledhur artistë nga të gjitha anët e vendit për të shkëmbyer ide dhe përvoja në fushën e artit grafik. Për lexuesit e Portalb.mk sjellim fotografi nga kjo ngjarje.

Kolonia grafike në Qendrën për Kulturë në Tetovë është një aktivitet i rëndësishëm kulturor që po mbahet nga 17 qershor deri më 20 qershor 2024.

Pjesëmarrësit kanë mundësinë të eksplorojnë teknika të ndryshme dhe të shprehin kreativitetin e tyre nëpërmjet mediumeve të diversifikuara artistike. Atmosfera është frymëzuese dhe e mbushur me energji, duke ofruar një platformë unike për rritjen dhe zhvillimin e talenteve artistike lokale.

Aktivitetet e tjera dhe projekte shtesë janë në pritje për ditët në vazhdim, duke siguruar një eksperiencë të pasur dhe të frytshme për të gjithë pjesëmarrësit.

Qëllimi i kësaj kolonie grafike është të mbledhë piktorë dhe artistë nga Tetova dhe rajoni për të krijuar dhe shpalosur vepra të artit grafik. Pjesëmarrësit do të kenë mundësinë të shfrytëzojnë mjedisin e qetë dhe frymën krijuese të qendrës për të zhvilluar punën e tyre artistike.

Aktiviteti ka si synim të promovojë artin grafik në rajon dhe të ndihmojë në krijimin e lidhjeve të reja artistike mes krijuesve të artit të vizatimit. Kolonia grafike do të ofrojë një platformë për shkëmbim të ideve, teknikave dhe përvojave artistike mes pjesëmarrësve.